Ruimte voor creatieve vrijheid

Aluminium geeft ruimte aan creatieve vrijheid. De mogelijkheden in vormen, formaten en structuren zijn enorm. Innovatief en met verrassende accenten.

Aluminium voor een bijzonder effect

Stormvast, een modern design en duurzaam. Aluminium is om die redenen een van de meest populaire materialen voor dak- en gevelbekleding. Alleen al vanwege de grote keuze aan dakpannen, dakplaten, losanges en shingles. Aluminium op een dak of gevel geeft een bijzonder optisch effect. Aluminium daken en gevels zijn uitvoerbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen, formaten en structuren. Blank of gecoat, glad of stuco.

Aluminium voor renovaties en restauraties

Aluminium is licht van gewicht en buigzaam. Dit vergemakkelijkt de realisatie van aluminium dak- en gevelbekleding. Ook is aluminium in veel gevallen geschikt voor renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Door bewerking van het materiaal kan aluminium zelfs de uitstraling van gepatineerd koper krijgen. Een budgetvriendelijke vervanger. Aluminium dakbedekking en gevelbekleding brengen we aan met verschillende technieken, zoals de felstechniek en de roeftechniek.

Aluminium dak- en gevelbekleding op maat

Bekijk voorbeelden van aluminium daken en gevels en laat je grenzeloos inspireren. Ook gebruikmaken van de creatieve vrijheid van aluminium? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van aluminium:

  • Innovatief design
  • Grote verscheidenheid aan kleuren en formaten
  • Licht van gewicht
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam